luni, 28 mai 2012
SUPER -TARTINĂ LA CUPTOR
Aceasă reţetă nu vă ocupă mai mult timp decât vă ocupă prepararea unui sandwich.
Aveţi nevoie de o franzelă de o zi sau două, 12 felii de şuncă de curcan , 12 felii de caşcaval afumat, unt cu cimbru (găsiţi în hipermarket; dacă nu, e ok şi unt simplu sau sărat), un pahar cu lapte , roşii, castraveţi, ardei gras, salată, ce doriţi pentru servit.
Feliaţi franzela (dar nu de tot, astfel încât feliile să rămână unite) şi ungeţi fiecare felie în parte cu unt, apoi introduceţi câte o felie de caşcaval şi şuncă.Aşezaţi franzela într-o tavă, turnaţi paharul cu lapte peste ea şi bagaţi-o la cuptor pentru 30 min.Coaja va deveni crocantă iar miezul moale şi aromat.Poftă bună!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu