sâmbătă, 26 mai 2012


SUPĂ CREMĂ DE LINTE ROŞIE

   Hrănitoare şi uşoară :)

   Aveţi nevoie de linte roşie (150-200g), 2 cartofi medii, o ceapă mică, un morcov, ceva verdeaţă şi smântână opţional(cantităţi suficiente pentru 3-4 porţii) .
   Lintea se spală în mai multe ape, apoi se pune la fiert (apa să trecă două degete peste) timp de 20 min, apoi adăugaţi cartofii, ceapa, morcovul.Când aceştia au fiert, se pune la blender tot conţinutul împreună cu 1-2 linguri ulei de măsline (sau un cubuleţ de unt). La final, adăugaţi sare după gust, puţin piper dacă vreţi, o lingură de smântână şi verdeaţa. Daca vi se pare prea densă, mai puteţi adăuga puţină apă. :)Poftă bună!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu