duminică, 27 mai 2012



     LAPTE DE MIGDALE

  Laptele de migdale este bogat în proteine, vitamina E, acizi graşi omega 3, magneziu, zinc, fier şi potasiu.În plus, este delicios, uşor şi aromat.Pentru a-l prepara avem nevoie de migdale şi apă.
  Iată cum procedăm: punem la înmuiat o mână de migdale şi le lăsăm în jur de 8 ore (cel mai simplu e să le lăsaţi peste noapte, astfel încît dimineaţa să vă puteţi bucura de savoarea laptelui. A doua zi aruncăm apa şi spălăm migdalele, apoi le punem la blender împreună cu o cană de apă timp de câteva minute(până vedem că s-a omogenizat laptele) Strecurăm printr-o sită sau tifon laptele obţinut şi e gata de consumat .Îl puteti bea simplu, cu puţină scorţişoară,cereale,seminţe sau puteţi prepara shake-uri cu fructe (vedeţi variantele propuse de mine). Nu e minunat?
   Dacă e ţinut la frigider işi păstrează savoarea timp de 2-3 zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu