INIMIOARE DULCI
Vă propun un desert de sezon , relativ uşor de preparat şi de mâncat :)
Ingrediente:
Blat:
- 4 ouă
- 200 g zahăr
- 2 linguri de apă fierbinte
- 200 g făină
- 1 linguriţă praf de copt
Umplutura:
- 200 g brânză de vaci
- 100 g frişcă
- 350 g căpşuni
- 2 linguri zahăr pudră
- 1 plic şi jumătate de gelatină
Se încinge cuptorul şi se prepară blatul astfel: se bat ouăle cu zahărul şi apa fierbinte, apoi se adaugă făina cu praful de copt, se amestecă bine şi se dă la cutor într-o tavă unsă cu unt, până se rumeneşte.
În acest timp se prepară umplutura: gelatina se înmoaie în apa rece timp de 10 min, apoi se dizolvă pe bain-marine.Brânza de vaci se amestecă cu zahărul pudră, gelatina, capşunile pasate la blender şi cu frişca.Se repartizează uniform peste blat (după ce acesta s-a răcit ) şi se dă la frigider pentru 4 ore.Se taie inimioare cu o formă şi se decorează după preferinţe.



Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu