miercuri, 30 mai 2012



  INIMIOARE  DULCI 


Vă propun un desert de sezon , relativ uşor de preparat şi de mâncat :)

Ingrediente:

Blat:

  •  4 ouă
  •  200 g zahăr
  •  2 linguri de apă fierbinte       
  •  200 g făină
  • 1 linguriţă praf de copt


Umplutura:

  •  200 g brânză de vaci
  •  100 g frişcă 
  •  350 g căpşuni
  •  2 linguri zahăr pudră
  •  1 plic şi jumătate de gelatină

Se încinge cuptorul şi se prepară blatul astfel: se bat ouăle cu zahărul şi apa fierbinte, apoi se adaugă făina cu praful de copt, se amestecă bine şi se dă la cutor într-o tavă unsă cu unt, până se rumeneşte.

În acest timp se prepară umplutura: gelatina se înmoaie în apa rece timp de 10 min, apoi se dizolvă pe bain-marine.Brânza de vaci se amestecă cu zahărul pudră, gelatina, capşunile pasate la blender şi cu frişca.Se repartizează uniform peste blat (după ce acesta s-a răcit ) şi se dă la frigider pentru 4 ore.Se taie inimioare cu o formă şi se decorează după preferinţe. 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu