marți, 29 mai 2012



  CHILI DE PUI CU FASOLE
            Un fel principal în stil mexican

Ingrediente pentru 4 porţii:
  •  400 g fileuri de piept de pui
  • 400 g fasole fiartă
  • 500 ml roşii pasate (tetrapak)
  • 1 ceapă
  • 3 căţeii de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • o jumătate de linguriţă praf de chili
  • 2 linguriţe boia dulce
  • 1 lingură zahăr
  • sare
  • 1 pungă Tortilla Chips     


Se toacă ceapa şi usturoiul.Se spală carnea de pui, se şterge şi se taie cuburi, apoi se prăjesc in tigaie, în uleiul încins.Se reduce focul, se adaugă ceapa şi usturoiul şi se prăjesc puţin.Se adaugă roşiile, sarea, chili, boia , zahăr.Se adaugă 50 ml apă, se acoperă cu un capac şi se lasă 10 min să se înăbuşe la foc mijlociu, amestecând din când în când.Se adaugă fasolea,se mai potriveşte o dată preparatul de sare şi piper şi gata!
Se serveşte cu tortilla.Poftă bună!         

                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu