FILE DE COD ÎN CRUSTĂ DE SUSAN
E caniculă şi nu-mi doresc să bucătăresc mai mult de jumătate de oră pe zi.Vă propun o reţetă rapidă , de vară , bogată nutriţional şi dietetică.Ce să-ţi mai doreşti? :)
Eu am folosit file de cod congelat, dar cred că merge la fel de bine şi crapul.
Ingrediente ( pentru 2 persoane):
- 4 bucăţi de file de cod congelat
- 50 g seminţe de susan
- jumătate de linguriţă seminţe de in
- o lingură ulei de măsline
- sare
Decongelaţi codul, îl spălaţi şi îl ungeţi cu sare şi ulei de măsline.Treceţi bucăţile prin amestecul de seminţe, apoi le aşezaţi într-o tavă pe hârtie de copt.Lăsaţi-le în cuptorul încins câte 15 minute pe fiecare parte.Le puteţi servi cu orez basmati sau cu legume.Poftă bună!



Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu