duminică, 8 iulie 2012

 

 FILE DE COD ÎN CRUSTĂ DE SUSAN 


   E caniculă şi nu-mi doresc să bucătăresc mai mult de jumătate de oră pe zi.Vă propun o reţetă rapidă , de vară , bogată nutriţional şi dietetică.Ce să-ţi mai doreşti? :)
   Eu am folosit file de cod congelat, dar cred că merge la fel de bine şi crapul.

    Ingrediente ( pentru 2 persoane):

  •  4 bucăţi de file de cod congelat
  •  50 g seminţe de susan
  •  jumătate de linguriţă seminţe de in
  •  o lingură ulei de măsline
  •   sare    
 Decongelaţi codul, îl spălaţi şi îl ungeţi cu sare şi ulei de măsline.Treceţi bucăţile prin amestecul de seminţe, apoi le aşezaţi într-o tavă pe hârtie de copt.Lăsaţi-le în cuptorul încins câte 15 minute pe fiecare parte.Le puteţi servi cu orez basmati sau cu legume.Poftă bună!
  



  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu